ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament cedeix els terrenys per a la fundació Els Garrofers
PUBLICAT Divendres, 27.04.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

En el darrer Ple, fet al març, l´Ajuntament va aprovar la cessió dels terrenys a la Fundació privada Els Garrofers perquè ja es pugui tirar endavant el projecte. Per poder fer aquesta cessió de manera gratuïta calia que la fundació estigués legalment constituïda, és a dir, que aquesta constitució s´havia de fer davant notari i que constés al registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya.

Visita institucional a Terra i Cel Fet aquest tràmit burocràtic, el solar situat a la zona del Grau ja es pot utilitzar per a la construcció d´un centre on les persones amb disminucions físiques, psíquiques o sensorials tinguin l´oportunitat de millorar de la seva qualitat de vida. Aquestes persones i les seves famílies s'enfronten a la greu problemàtica que representa el final de l'etapa escolar. Quan els joves compleixen els 18 anys, deixen de tenir al seu abast serveis residencials, tant en la modalitat de suport limitat, com generalitzat que puguin donar resposta a les seves necessitats.
Aquest solar que ha cedit l´Ajuntament està ubicat a la part alta del sector del Grau. Té més de 5.000 metres quadrats i s´hi construirà un edifici residencial que tindrà una capacitat per a 44 places. A més a més, hi haurà 10 places exclusives per a centre de dia. L'estructura espacial correspon a un edifici que tindrà quatre unitats de convivència. En aquestes unitats hi haurà habitacions, menjador, cuina, sala d'estar, aules, despatxos, una infermeria, lavabos adaptats i serveis adients a les necessitats especials d'aquestes persones.


més informació

Viure Canet núm.18

Foto: visita institucional d'aquest passat Nadal a l'associació Terra i Cel

Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^