ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obrim l´oficina d´informació de la segona escola
PUBLICAT Divendres, 30.03.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

obres segona escola L´Ajuntament, d´acord amb el Departament d´Educació i Universitats, ha posat en marxa aquest mes de març, un servei d´informació i assessorament per a totes aquelles famílies que estiguin interessades en l´escola nova. En concret es vol assessorar sobre: els equipaments de què disposarà el nou centre, el procés de preinscripció i matriculació, la formació de l´AMPA, els serveis i extraescolars que oferirà l´escola, el transport escolar, etc.

La previsió que es va marcar el Departament d´Ensenyament de la Generalitat i que estava assenyalada a les agendes de l´Ajuntament i de la direcció de l´escola Misericòrdia era la d´obrir el nou centre educatiu el pròxim curs, és a dir, el curs 2007 – 2008. Aquesta previsió és manté, tot i que ja sabem que no es podran obrir al setembre tots els cursos. L´acord a què s´ha arribat és el d´impartir al nou centre Educació infantil, és a dir, els nens de 3, 4 i 5 anys (P3, P4 i P5). Primària se seguirà fent únicament al CEIP Misericòrdia i al curs 2008 - 2009 s'impartirà també a la segona escola.

El servei d´informació es fa a Vil.la Flora i atén el públic de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 17.30 hores. Durant els dies de preinscripció dels alumnes d´educació infantil i primària, del 10 al 20 d´abril, el personal de l´oficina es desplaçarà fins a l´escola Misericòrdia per fer des d´allà el procés de preinscripció d´alumnes i atendre tots els pares que vulguin informació i assessorament sobre la segona escola.

El nou CEIP ja disposa d´equip directiu i de gairebé tota la plantilla de professionals que hi treballarà, la majoria mestres del CEIP Misericòrdia que han optat per engegar un nou projecte educatiu. La segona escola no té encara nom. Aquest sortirà d´un procés participatiu que es farà abans d'acabar el curs.

L´Ajuntament signarà amb el Departament d´Ensenyament de la Generalitat, un conveni de 150.000 euros per fer obres de millora i reforma al CEIP Misericòrdia durant aquest any 2007. L'any 2006 també es van fer inversions al centre, per un import de 194.000 euros.

^