ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
En recordança d'Ibis Puig
PUBLICAT Dimarts, 06.02.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament de Canet de Mar, en la sessió plenària extraordinària celebrada ahir, 5 de febrer de 2007 va acordar, per unanimitat dels regidors i regidores, aprovar una moció de dol per la mort de la companya, regidora i exalcaldessa Ibis Puig Valls.

foto de l'Ibis Puig S'han decretat 3 dies de dol a la població, des d'avui dimarts 6 de febrer i fins dijous 8, durant els quals no es podran celebrar activitats lúdiques i festives a tot el terme municipal. Les banderes del balcó de l'Ajuntament onegen, des d'ahir dilluns, a mig pal. A la Sala de plens s'ha habilitat un llibre de condolències perquè tothom que ho vulgui pugui expressar el seu sentiment. Hi serà els tres dies de dol. Després es farà arribar a la família de la regidora.

Tots els grups polítics van recordar la figura d'Ibis Puig, en el seu vessant polític però també i sobretot, en el personal. Tots van destacar la seva fermesa, coherència i entrega en tot allò que es proposava, a la vida i a la feina. Els treballadors de l'Ajuntament, van redactar unes ratlles de comiat que l'Anna Mª Nadal, la persona més propera a ella dins el consistori, ja que fou la seva secretària durant tots aquests anys, va llegir en nom de tots.

L'Ibis va entrar per primer cop a l'Ajuntament l'any 1999, com a regidora de Benestar Social i Sanitat. L'any 2001 va arribar a l´Alcaldia, des d´on va poder demostrar que era una dona forta, una dona de principis, amb coherència amb les seves idees i honestedat a l´hora d´executar-les. Des de l´abril de 2002 ha estat primera tinenta d´alcalde. Va dirigir les àrees de Benestar Social, Sanitat i Governació fins al maig de 2003 i d´Urbanisme i Seguretat Ciutadana durant tot aquest mandat. Fins avui. Només una malaltia l´ha pogut allunyar de la seva lluita per aconseguir un govern just, en aquest petit indret que és Canet de Mar.

L'Ibis tenia 62 anys. N'hauria fet 63 el 25 de maig. Descansi en pau.

Recull d'imatges d'Ibis Puig

nota del dilluns 5 de febrer
Moció de condol per la defunció de la companya, regidora i exalcaldessa de Canet de Mar, Ibis Puig Valls
Comiat del personal de l'Ajuntament

^