Dins aquesta cuina plena de fissures, el món és un restaurant.
A través de la vida de cuiners, cambrers, xefs o empresaris veiem com la ciutat esdevé cada cop més hostil pels qui l´habiten.
Entre plats, olles i amenaces, comença una jornada laboral a la cuina del Minvant, l´històric restaurant de menús de la família Marango, que ha passat de generació en generació, al barri del Raval de Barcelona. Abans, era una de les cuines més reconegudes de la capital, i ara intenta sobreviure a la pressió turística i especulativa d´aquesta ciutat. Fins on podrà bullir l´olla?
Autoria: Laura Aubert, Inspirada en La cuina d´Arnold Wesker, a partir de la traducció de Jordi Bordas i Coca/Direcció: Adrià Aubert /Repartiment: Laura Aubert, Bernat Cot, Núria Cuyàs, Ricard Farré i Laura Pau /Escenografia: Enric Romaní/Il·luminació: Dani Gener /Vestuari: Maria Albadalejo/Composició musical: Ariadna Cabiró/So: Damià Duran/Coreografia i moviment: Robert González/ Arranjaments instrumentals i material sonor: Pere Gual