ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet ja té un circuit de salut al passeig Marítim
PUBLICAT Dijous, 21.12.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

espai lúdic per a la gent gran 2006 L'alcalde Joaquim Mas i la regidora de Sanitat, Cati Forcano, acompanyats dels regidors d'Obres i Serveis Rafel Dulsat i de Participació Ciutadana, Francesc Martín, han inaugurat aquest dimecres 20 de desembre l'espai lúdic per a la gent gran.

Davant d'una trentena de persones, la majoria persones grans, van agrair a la Diputació que hagi escollit Canet per ser un dels 35 pobles que tenen l'espai lúdic.

espai lúdic per a la gent gran 2006El dia no acompanyava, ja que feia vent i fred, però els assistents no val voler predre's l'oportunitat de provar el circuit de salut. Dos fisioterapeutes, una de la Diputació i el de l'Hospital residència Guillem Mas van ensenyar als avis com fer els diferents exercicis i aprofitar al màxim les possibilitats que cadascun ofereix, sobretot per aplicar-ho després a la vida quotidiana.

Van passar una estona entretinguda i sobretot didàctica. Es van fer tots els exercicis: de dits, de cames, braços, canells, agilitat i equilibri. De voluntaris i voluntàries no en van faltar.
La jornada va acabar amb un refrigeri a l'Esplai.

El circuit de salut el pot fer tothom. És un espai familiar, ja que hi poden anar petits i grans, però està pensat bàsicament perquè la gent més gran pugui treballar les facultats físiques i sensorials.

espai lúdic per a la gent gran 2006
^