ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nadal 2006
Programa de festes
PUBLICAT Divendres, 15.12.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament reparteix aquests dies el cançoner de Nadal i la postal felicitant les festes a totes les llars de Canet.

Actes coronació de la Verge arribada a la platja La imatge escollida enguany per desitjar-nos un bon Nadal i una millor entrada d'any és una foto de l'Arxiu municipal on veiem l'arribada en barca l'any 1942 de la Mare de Déu de la Misericòrdia. Aquest 2007 se celebren festes jubilars de la patrona del Maresme. Farà 100 anys que va tenir lloc la seva coronació canònica i 50 des que és la patrona de la nostra comarca, entre d'altres efemèrides.

El cançoner de Nadal és el quart volum d'aquest recull de nadales que inclou cançons tradicionals i populars, temes menys coneguts i fins i tot algun d'inèdit. 

Fira de Santa Llúcia 2006 Les pàgines centrals del cançoner són per a les activitats que es faran durant aquestes festes.  El cap de setmana passat va inaugurar-se la fira de Santa Llúcia, que acabarà aquest diumenge 17 de desembre.  També fa uns quants dies que podem comprar peces originals de més de 25 artistes al Supermercat d'art, instal.lat aquest any a la Casa museu. Les exposicions col.lectives de Nadal, una a la Sala municipal d'exposicions i l'altra a l'Estudi Tenas 1694 són obertes i en podreu gaudir durant totes les festes.

Aquest cap de setmana ens arriba farcit d'actes: audicions i concerts de Nadal, entre ells el que farà l'Orfeó Misericòrdia el diumenge a la tarda; revetlla de Nadal a l'envelat i sortida al pessebre vivent de Corbera. El cap de setmana acabarà amb una xocolatada popular a la riera Sant Domènec. A més a més, com que aquest és el tercer dissabte de mes, els actes de Nadal es combinaran amb activitats mensuals, com el mercat d'intercanvi o la fira d'artesans.

La pròxima setmana entrarem de ple a les festes. Com a prèvia, la presentació del llibre Postals de Canet, de l'artista canetenca Teresa Brugarola que es farà divendres. L'alcalde Joaquim Mas i la resta de regidors de l'equip de govern aniran, durant aquesta setmana a felicitar les festes a les escoles i les residències de gent gran.
A partir del cap de setmana celebrarem els actes típics d'aquestes dates: caga tió, missa del gall i ressopó, Pastorets ...

Entre el 27 i el 30 de desembre s'instal.larà, a Vil.la Flora, el parc infantil i juvenil de Nadal.  El 30 tindrà lloc el primer concurs de nadales. L'endemà diumenge arribarà el missatger reial. El mateix dia podrem escoltar per Ràdio Canet el missatge de Cap d'Any de l'alcalde Joaquim Mas. Al vespre, campanades i ball a l'envelat.

El punt i final a les festes el posarà la Cavalcada de Reis que es farà el divendres 5 de gener a partir de les sis de la tarda i Els Pastorets del diumenge 7 al Centre parroquial.


El detall del programa editat per l'Àrea de Cultura el trobareu en aquest enllaç: Nadal 2006

^