ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Joventut prepara el primer cap de setmana jove
PUBLICAT Dilluns, 27.11.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cartell viu el cap de setmana. programació
L'Àrea de Joventut i un bon grapat d'entitats locals, tenen a punt el primer cap de setmana jove que, no es farà ni en dissabte ni en diumenge, sinó en dijous i divendres.

Serà en ple pont de la Puríssima i s'han programat activitats sobretot per a joves, però també per a nens i adults.

Dijous hi haurà sessió completa d'activitats. Des de primera hora es faran concursos, com el de graffitis o el de jocs de rol. També entrenaments de futbolí i una projecció d'una pel.lícula manga. A la nit a la Masoveria hi haurà un concert.
El veredicte del concurs de graffitis es farà a la tarda. Hi ha tres premis, de 110, 90 i 60 euros per al primer, segon i tercer classificat respectivament. El primer s'endurà a més a més un trofeig.

L'endemà divendres, hi haurà activitats matí i tarda. Començaran a les 11 del matí, amb un taller i un concurs de dibuix manga. Després es passarà una altra pel.lícula d'aquest gènere. Dos tornejos, un d'infantil de futbolí i un de vídeo jocs, juntament amb un TOT a 100 de jocs de rol, completaran el matí.

A la tarda, a partir de les 5 seguirà la festa, amb unes olimpíades infantils amb xocolatada inclosa, un espectacle també per a nens i nenes i de nou el TOT a 100 dels jocs de rol i el torneig de vídeo jocs. S'acabarà amb un torneig de futbolí per a joves i adults.

Al vespre es clourà el cap de 7mana jove amb un sonat fi de festa.


logo primer cap de setmana jove de Canet
El 1r Cap de 7MANA jove l'organitzen:

ADAK
OTAKU SOUL
TIAMATH
ELS 9'S JOVES
BITXUS
ÀREA DE JOVENTUT

7 i 8 de desembre a Vil.la Flora i la Masoveria

^