ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
A Canet ja es multa per abandonar els residus al carrer
120 € als particulars i 250 € a comerços i empreses
PUBLICAT Dilluns, 20.11.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Etiqueta avís recollida selectiva de residus porta a porta Des de l'inici de la implantació del model de recollida selectiva porta a porta, al maig de 2005, s'han revisat les deixalles que els ciutadans hem anat treient al carrer i s'han corregit les errades per aconseguir fer-ho eficaçment.

La informació ha estat prioritària i de fet s'han contractat persones específicament per fer aquesta tasca de control de les deixalles al carrer. Aquests informadors han fet centenars de visites a particulars i comerços per informar-los de les incidències o errades que han fet. 

deixalles al carrer Quan es detecta un procediment incorrecte, el ciutadà és avisat de la possibilitat d'inici de procediment sancionador. En el primer any i mig de recollida selectiva porta a porta s'han posat 362 avisos de procediment sancionador. D'aquests, 31 eren a empreses o comerços. S'han fet també 45 reunions amb reincidents, és a dir, persones que han estat identificades en més d'una ocasió deixant els residus malament al carrer.

Després d'haver informat, l'Ajuntament ha començat a aplicar les primeres multes. S'han obert ja 11 expedients sancionadors a particulars i 4 expedients a empreses. Les multes que se'ls apliquen són de 120 euros als particulars i 250 euros a les empreses.

^