ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pinzellades de Canet es presenta als botiguers
PUBLICAT Divendres, 17.11.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Més de 30 persones han assistit a la presentació de la singular iniciativa anomenada Pinzellades de Canet organitzada per l´Ajuntament, la Unió de Botiguers i Comerciants i l´Associació de Venedors de la Plaça Mercat de Canet de Mar.

Té com a objectiu principal difondre la riquesa cultural de la ciutat tot reforçant el sentiment d'identitat i de pertinença a un lloc mitjançant la participació activa del comerç local i es tracta de la continuació natural del projecte iniciat amb els àlbums de cromos M'agrada Canet i Canet pas a pas , que tan bona acollida varen tenir entre els ciutadans. En essència consisteix en el conegut joc de la memòria que a partir de 20 imatges i la corresponent explicació dóna resposta a la pregunta:

Com definir que és i que significa Canet de Mar a partir de 20 conceptes?

Les fotografies les faran els membres del Foto Grup Canet i el llibret explicatiu anirà a càrrec d'un grup de canetencs coneixedors de la història de la població.

Aquest preuat obsequi és presentarà en un elegant estoig i només es podrà aconseguir mitjançant uns cupons que s´obsequiaran com a premi a la fidelitat i la compra en els establiments del municipi. Els clients ompliran una llibreta que recorda els antics segells Valispar o Vegè i que, un cop plena, és podrà bescanviar per la col·lecció Pinzellades de Canet. A més a més entraran a formar part d'un sorteig de vals per comprar a les botigues participants.

Informació relacionada
El nou joc del poble
Se n'editaran 100 unitats més
Presentació aquest diumenge 25 de març
Un regal imprescindible per estimular la nostra memòria col·lectiva
^