ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Més d'un miler de persones han visitat l'exposició A TOTA PASTILLA
Aquest dijous hi haurà una xerrada a l'Escola de Teixits
PUBLICAT Dimarts, 14.11.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest octubre hem pogut veure a Canet de Mar, en una exposició al passeig Marítim, la realitat del que envolta el món de les drogues de síntesi.

exposició a tota pastilla 2006 Els vagons de l'exposició A tota pastilla han estat aparcats durant un gairebé un mes perquè tothom pugués entendre què fan les drogues, quins perills comporten i què hem o no hem de fer si, malgrat tot, en prenem.

Un total de 811 alumnes de diferents centres que imparteixen l'ESO i el Batxillerat a la nostra zona,  han fet les visites guiades adreçades expressament a ells. Els joves són el grup social a qui va dirigida, sobretot, la prevenció i la conscienciació sobre les drogues de síntesi. 

L'exposició s'adreçava a tothom. D'aquí que s'hagin comptabilitzat 380 visites que no eren grups escolars. En total, doncs, han passat per A tota pastilla 1.213 persones.

exposicíó a tota pastilla 2006 Hi ha hagut activitats complementàries a l'exposició. Entre elles la d'aquest dijous 16 de novembre. A les vuit del vespre es farà una xerrada a l'Escola Universitària de Teixits de Punt.

Què fem per prevenir les drogodependències
Dijous 16 de novembre
20.00 hores
Aula Magna de l'EUETTP

Intervindran:
Delia Faixò: educadora social i responsable de l´Àrea de Programes Comunitaris de la Unitat d´Atenció a les Drogodependències UAD, de l´Hospital de Calella.
Jesús Martínez: caporal de la Policia Local de Canet de Mar.
Presentat per David Bernal: educador social de l´Equip Bàsic d´Atenció Social Primària EBASP de l´Ajuntament de Canet de Mar

^