ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Setmana dels Drets del Infants
PUBLICAT Dijous, 09.11.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El dilluns 20 de novembre se celebra el Dia internacional dels Drets del infants. Canet s'hi vol afegir i per aquest motiu s'han organitzat diferents activitats relacionades amb aquest tema.

imatges d'infants al Palauet El diumenge 19 tindrà lloc una representació inclosa en l'aparador d'espectacles que periòdicament organitza l'Associació Cultural Plataforma Odèon. Es tracta d'El petit extraterrestre, un espectacle per a tots els públics basat en el llibre El petit príncep de Saint Exupéry. En aquesta ocasió i amb motiu d'aquesta celebració del Dia dels Drets del Infants, l'activitat l'organitzen conjuntament amb les àrees d'Educació i Infància i de Participació Ciutadana de l'Ajuntament.  A més a més de l'espectacle, s'exposaran uns plafons amb un resum dels principals drets dels nens i les nenes del món. Els plafons tindran un ampli espai buit, que s'anirà omplint amb dibuixos i desitjos de tots els infants que hi vulguin dir la seva.

El mateix dia de la representació d'El petit extraterrestre,  s'habilitarà un espai perquè els petits puguin pintar el seu dibuix i penjar-lo allà mateix. Aquests plafons es portaran a la Biblioteca i durant tota la setmana se seguiran penjant els dibuixos que els nens i les nenes facin. També hi haurà una exposició amb tot el material que la Biblioteca disposi sobre els Drets dels infants.


Si voleu, podeu consultar la Declaració dels Drets dels infants al web del Parlament de Catalunya

^