ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Escola d'Adults Maria Saus aconsegueix un nou curs brillant
PUBLICAT Divendres, 05.07.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest curs s'ha aconseguit una xifra rècord de 218 alumnes i cal destacar que les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior s'han superat amb excel·lència.


Durant aquest 2023-24, han realitzat cursos amb l'Escola d'Adults Maria Saus un total de 218 alumnes, una xifra no aconseguida fins ara, que fa evident la importància que ha adquirit al llarg d'aquests anys al territori i com l'oferta formativa que s'ofereix és valorada positivament per moltes persones. A totes elles l'Escola els vol agrair la confiança dipositada i felicitar-les per la feina ben feta.

La majoria d'alumnes han obtingut el seu certificat d'aprofitament, que els ajudarà a millorar el seu currículum, a adaptar-se a l'entorn pel fet de conèixer les llengües oficials i a regularitzar la seva situació administrativa. 

Aquest any s'han inclòs en aquesta oferta i com a novetat, tallers de conversa en castellà (A2) i anglès (A2, B1 i B2), per a persones que han volgut guanyar fluïdesa i correcció en expressió oral. De cara al curs vinent, l'escola continuarà apostant per aquests tallers de conversa i contempla afegir el de llengua catalana, per completar l'àmplia formació que ofereix l'escola en cursos de català bàsic. 

Cal fer una especial referència a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior. Els resultats han estat excel·lents, ja que la prova d’accés a grau mitjà l'han aprovat tots els alumnes que s’hi van presentar i en el cas de la prova d’accés a grau superior només una persona no ho ha aconseguit, però el seu procés d'aprenentatge ha estat molt satisfactori i ho tornarà a provar el curs vinent. 

És per tots aquests èxits que des de l'escola d'adults es continuarà treballant per oferir noves oportunitats d'aprenentatge i sempre amb un servei de qualitat, proper i de complicitat.  

Sortida Escola Adults

Sortida Escola Adults

Sortida Escola Adults

Sortida Escola Adults

^