ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ja es poden presentar ofertes per a la concessió del Quiosc de la plaça Universitat
Oberta la licitació per a l'explotació del servei de bar
PUBLICAT Divendres, 05.07.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Plaça Universitat

Presentació d'ofertes fins al 15 de juliol a les 23.59 h. 


Aquesta setmana s'ha publicat al perfil de contractant de l'Ajuntament de Canet, la licitació de la concessió del Quiosc de la plaça Universitat. 

Es tracta de l'explotació del servei de bar de l'espai situat al mig de la plaça Universitat de Canet per un període de 4 anys, prorrogable 1 any més, és a dir, per un màxim de 5 anys.  S'hi podrà prestar servei de venda de menjars i begudes, tot i que l'espai no té sortida de fums ni cuina. Això vol dir que només es preveu la venda al públic de plats precuinats, tapes, entrepans freds i tot tipus de begudes, gelats, aperitius. No obstant això, es podrà realitzar activitat de cuina si l'adjudicatari ho sol·licita i compleix tots els requisits. Caldrà proposta tècnica, autorització expressa i serà a càrrec de l'adjudicatari el compliment normatiu i sanitari.   

El Quiosc està ubicat al centre de la plaça. Compta amb un espai de magatzem de 12 metres quadrats i un espai de barra de 14.95 m2. Compta amb una terrassa exterior coberta i una de descoberta. En cap cas es podrà superar l'espai permès. 

El Quiosc no disposa de lavabo. No obstant això, formen part del contracte els lavabos públics de la plaça Universitat. Són lavabos que pot utilitzar tothom, tot i que serà responsabilitat dels adjudicataris la seva neteja, obertura i tancament.  

El Quiosc haurà d'estar obert com a mínim

De l’1 de juny al 30 de setembre:

De dilluns a diumenge: de 8.30 a 15.00 hores i de 16.30 a 22.00 hores

De l’1 d’octubre al 31 de maig:

De dilluns a divendres: de 16.30 a 20.00 hores
Dissabtes: de 9.00 a 21.00 hores
Diumenges i festius: de 9.00 a 17.00 hores.
Vigílies de festius: fins les 21.00 hores.

També haurà d’estar obert sempre que es portin a terme a la plaça Universitat activitats extraordinàries organitzades per l’Ajuntament (actes de Festa Major, actes de la Fira Modernista, rua de carnestoltes infantil, mercat d’intercanvi de segona mà, etc.)

L'Ajuntament cedeix material i mobiliari, que és de l'anterior concessió i que podrà utilitzar el nou concessionari. 

Es disposa de l’estructura lleugera de tancament de la terrassa del Quiosc, així com la tarima de fusta, que també provenen de l’anterior adjudicatari. No obstant, degut al temps transcorregut des de la finalització de l’anterior concessió, aquesta instal·lació ha patit vandalisme i no es troba en bon estat de funcionament. El nou concessionari haurà d’assumir el cost de reparació, o bé de desmuntatge i nova instal·lació, o només desmuntatge.

El termini per presentar les ofertes acaba el 15 de juliol a les 23.59 h. i s'han de fer arribar a l'Ajuntament a través del Perfil de Contractant.

Tota la informació de la licitació, inclosos els plecs de clàusules tècniques i administratives, la trobareu també al Perfil de Contractant.  

^