ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Conseller Comarcal de Medi Ambient visita Canet de Mar per acordar un nou Pla Marc de Treball de neteja i recollida de residus
PUBLICAT Dijous, 27.06.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
fotografia medi ambient neteja

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) i l'Ajuntament de Canet de Mar han acordat un nou marc de col·laboració per agilitzar les gestions relacionades amb els serveis de neteja i recollida d'escombraries, serveis que Canet de Mar té delegats al Consell Comarcal i que realitza l'empresa Resmar.

Ambdues administracions han acordat establir un nou Pla Marc de Treball, una figura que actualitza els serveis efectius que Resmar està realitzant a Canet de Mar i que, així, permetrà justificar i desbloquejar els pagaments que té pendents l'Ajuntament, normalitzant-se així la situació comptable entre les dues administracions.

L'entesa sorgeix després de diferents reunions bilaterals i de la trobada entre el conseller de Medi Ambient del CCM, Lluís Farrerons i el Gerent del CCM, Jordi Marqueño amb l'alcalde de Canet de Mar, Pere Xirau i la regidora de Medi Ambient i Sanitat del consistori, Coia Tenas. Els representants del CCM van visitar Canet de Mar per conèixer in situ el funcionament del servei i les noves necessitats que cal cobrir. Ambdues administracions destaquen que la bona sintonia institucional i la satisfacció general dels serveis desenvolupats per Resmar al municipi han estat claus a l'hora d'arribar a un acord.

^