ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dues detencions policials a Canet
Els detinguts estan acusats de conducció temerària, desobediència, resistència i delicte contra la seguretat del trànsit
PUBLICAT Dimecres, 11.10.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La matinada de dilluns 9 a dimarts 10 d'octubre, a tres quarts d'una, mentre s´efectuava un control policial a la carretera nacional, entre una patrulla de la Policia Local i dues patrulles de la Unitat Fiscal de la Guàrdia Civil, es va detenir el conductor i l´ocupant d´un vehicle per conducció temerària, no obeir les ordres dels agents, resistència i donar positiu en les proves de detecció alcohòlica.

Els fets van passar quan el vehicle conduït per Jaume P.G. de 25 anys i amb antecedents policials, va saltar-se un control policial degudament senyalitzat amb perill per a la integritat física dels agents, sense obeir les seves ordres i fugint a gran velocitat. 

El vehicle va ser perseguit per les diferents dotacions policials fins que va ser aturat dins del nucli urbà. Un cop identificats els ocupants i desprès de resistir-se als agents, van ser detinguts. El conductor va donar positiu a la prova d´alcoholèmia amb una taxa de 0.76 mg/llitre, és a dir,  tres vegades superior a la taxa màxima permesa. L´acompanyant, Brian J.D de 31 anys d´edat també va ser detingut per resistència.

Avui dimecres al mati tindrà lloc el Judici Ràpid als Jutjats d´Arenys de Mar.

^