ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
16a Fira Mercat Modernista | Aquest any canviem dates: 4, 5 i 6 d'octubre
La música al modernisme
PUBLICAT Divendres, 21.06.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest any celebrem la 16a edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar. La primera novetat d'enguany és que la Fira es trasllada al mes d'octubre, en concret als dies 4, 5 i 6 d'octubre. 

La temàtica d'aquesta edició és La música i el Modernisme. L’època modernista reflecteix un període de gran creativitat i experimentació en la història de la música, assentant les bases per a molts desenvolupaments musicals del segle XX. Va ser un període d’innovació harmònica i melòdica, amb l'ús de dissonàncies i escales exòtiques, amb ritmes complexos i irregulars, i amb una innovadora orquestració. La influència de cultures no occidentals i l'experimentació amb formes musicals lliures van marcar aquesta era. A més, l'ambigüitat tonal i l'atonalitat van desafiar les convencions musicals establertes, reflectint una sinergia interdisciplinària amb altres arts".

 cartell d'enguanyEl cartell d'aquesta edició és el guanyador de la jornada Art Experience, celebrada a Canet aquesta primavera, i que és obra dels estudiants Míriam Belmonte, Clàudia Faurat, Carla Lidón, Albert Oller i Sergio Higuera. 

cartell 16a FMM

 

^