ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Primera pedra del nou CAP de Canet de Mar
L'acte va comptar amb la presència de la consellera Marina Geli
PUBLICAT Dilluns, 09.10.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La consellera de Salut, Marina Geli, va ser a Canet divendres passat, 6 d'octubre, per posar la primera pedra del nou CAP de Canet de Mar.

primera pedra del CAP (alcalde i consellera) La consellera va ser rebuda per l'alcalde Joaquim Mas i la resta de regidors i regidores de l'equip de govern. Després de signar el llibre d'Honor de l'Ajuntament, els representants del consistori van obsequiar-la amb diversos regals representatius del poble: un vitrall fet pels pastissers de Canet,  un exemplar de la Guia històrica de Canet de Mar, de l'historiador Carles Sàiz i una còpia del DVD Viure Canet, presentat aquest setembre a la població.

Després de la visita institucional a l'Ajuntament, van dirigir-se cap a la riera Gavarra, a l'espai on es construirà el nou Centre d'Assistència Primària. Allà l'arquitecta redactora del projecte, Conxita Balcells va explicar-los com serà el centre.  Encarat a la futura plaça pública, el centre tindrà dues plantes i estarà equipat amb tot el material necessari per donar atenció a una població aproximada de 25.000 persones. L'Àrea bàsica de salut de Canet dóna també cobertura sanitària a les poblacions de Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta.

L'alcalde Joaquim Mas va fer incidència a aquesta cobertura a la població. Podem créixer en població però seguirem tenint les nostres necessitats sanitàries cobertes. La consellera, per la seva banda, va donar les gràcies a la Diputació de Barcelona per haver cedit a l'Ajuntament l'espai on s'ubicarà el CAP, la plaça i on hi ha l'aparcament subterrani, i a l'Ajuntament per haver-lo posar al servei de la població amb aquests tres equipaments.

primera pedra al CAP
La col.locació simbòlica de la primera pedra marca l'inici de les obres del centre. El termini d'execució és de vuit a deu mesos.  El finançament és íntegrament a càrrec de la Generalitat que, a través de l'empresa pública GISA, es qui ha dut a terme tot el procés de contractació i adjudicació de l'obra.


La inversió del futur CAP de Canet és de 3.618.603 euros.

^