ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acte de reconeixement a l'autora del logotip de Promoció Econòmica
PUBLICAT Divendres, 07.06.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
foto acte reconeixement Íngrid López

L'Íngrid López Tamayo, de l'Escola d'Art i Disseny Illa de Sabadell va guanyar el repte plantejat dins el programa Talent Creatiu i Empresa 23 - 24. 

Aquest dijous 6 de juny, ha estat rebuda a l'Ajuntament per tal de reconèixer la creativitat de la jove estudiant. 


Aquest dijous 6 de juny de 2024, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, s'ha fet lliurament d'un diploma com a reconeixement a l'alumna Íngrid Lopez Tamayo. L'Íngrid és estudiant de 2n curs de gràfica publicitària de l'Escola d'Art i Disseny Illa de Sabadell i ha estat l'autora del logotip i imatge gràfica guanyadora del repte plantejat per l'àrea de Promoció Econòmica dins del programa Talent Creatiu i Empresa 23-24 del departament d'educació de la Generalitat de Catalunya.

L'alumna, el seu tutor i el director del centre educatiu, han estat rebuts per l'alcalde de Canet, la regidora de Promoció Econòmica i la tècnica l'emprenedoria i empresa de l'Ajuntament. 

El logotip i la imatge gràfica de Promoció Econòmica lluirà a partir d'ara aquesta imatge de marca. Se li ha ofert una mostra de les primeres carpetes que ja s'han fet amb el logotip, l'eslògan i la proposta de colors i disseny per a diferents formats. 

 

^