ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou pas semaforitzat a l'N-II a l'alçada del Club Vela
PUBLICAT Dilluns, 03.06.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
pas semafòric - foto cedida

La Carretera N-II, en el seu pas al llarg del municipi de Canet de Mar en la seva façana litoral, ha esdevingut, fins a dia d’avui, una barrera entre el nucli urbà i la zona de platja. Amb la voluntat de pacificar la carretera, es preveu una millor integració urbana de la N-II, reduint la velocitat de la mateixa, millorant les interseccions i fomentant la connectivitat a peu o amb d’altres mitjans sostenibles.

Amb tot, es vol aconseguir un model de mobilitat més segur i sostenible.

És per aquest motiu que s’ha detectat que manca un nou pas de vianants semaforitzat que connecti el front de la finca del Càmping Globo Rojo (ubicat al marge esquerre de la N-II) amb el punt on es troba l’edifici del Club de Vela (ubicat al marge dret de la mateixa N-II), donat que l’últim pas de vianants existent es troba a uns 200m, a l’alçada de la Policia Local.

Amb aquesta actuació es preveu una millora lumínica de la zona, i es garantirà una major accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques. Els materials que s’utilitzaran són en bona part materials amb ecoetiqueta i que incorporen àrids reciclats.

Les obres, que s’han adjudicat a l’empresa Catalana de Treballs i Obres, SL., pel preu de 60.379,00 Euros, IVA inclòs, està previst que comencin durant la primera setmana de juny i finalitzin en un termini màxim de dos mesos.

L’actuació es troba 100% subvencionada pel Servei Català de Trànsit (subvencions als ens locals de Catalunya per al desenvolupament d'actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l'accidentalitat en l'àmbit urbà).

^