ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
ENTITATS | S'inicia un procés per poder fer-se càrrec de l'explotació de les Barraques per Sant Pere
PUBLICAT Dijous, 30.05.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Barraques 2024

S'inicia un procés públic perquè entitats de Canet puguin fer-se càrrec de l’explotació de les barraques que s’han d’instal·lar les nits del 28 i 29 de juny de 2024 al passeig Marítim. Aquest servei, s'atorgarà mitjançant un procediment de llicència d'ocupació de domini públic.

Termini de presentació: 11 de juny

 Qui hi pot participarEntitats i associacions inscrites al Registre Municipal d’Entitats que tinguin per objecte desenvolupar finalitats socials, juvenils, culturals, educatives o esportives en l’àmbit del municipi de Canet de Mar i que no tinguin ànim de lucre.

 QUÈ hi podran fer Les entitats seleccionades vendran o subministraran beguda i menjar durant les nits del 28 i del 29 de juny de 2024. També es faran càrrec d’altres aspectes organitzatius de l’esdeveniment que es detallen al document de condicions.

 Finalitat de l'adjudicació La finalitat de l’adjudicació de les barraques és, a part de donar servei al públic assistent, donar l’oportunitat a les entitats que hi concorren de recaptar fons per organitzar activitats obertes a tota la ciutadania del municipi durant l’any.


 Com i quan s'ha de presentar la sol·licitudCom s'explica a les bases que trobareu als enllaços que acompanyen aquesta notícia, les sol·licituds s'han de presentar de forma telemàtica al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Canet de Mar (tramitació en línia). El termini per fer-ho és de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la darrera publicació al BOPB i a l'e-tauler (els dies hàbils vénen determinats per llei, i en el cas d'Espanya, es consideren dies hàbils els dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres no festius).

 Enllaços i documentació relacionada:Anunci E-Tauler
Bases barraques 2024
Model sol·licitud i declaració responsable BARRAQUES 2024

^