ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Iniciem una campanya informativa per al comerç de Canet
PUBLICAT Divendres, 17.05.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
informació

Els dies 22, 23, 24 i 27 de maig es farà una Campanya informativa de Consum en establiments de comerç de Canet de Mar.  La du a terme l'Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Se centra en els "Requisits mínims exigibles als establiments comercials pel que fa a la informació als consumidors”.


La campanya consisteix a donar informació, comprovar i donar assessorament sobre la normativa referent a horaris comercials, fulls oficials de reclamació, l’exhibició dels preus de venda al públic i els justificants de pagament, entre d’altres aspectes.

És per això que tècnics inspectors degudament acreditats per aquest Ajuntament, visitaran diferents establiments per informar dels aspectes pendents d’adaptació a la normativa actual.

És una campanya únicament informativa, ja que es considera del tot necessari que comerciants, restauradors i titulars d’empreses de serveis, coneguin quins son aquest requisits mínims exigibles pel que fa a la informació al consumidor, per tal d’evitar posteriors denúncies o sancions que la manca d’adaptació a la normativa actual pogués provocar.

Si hi ha qualsevol consulta, es pot adreçar a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, telèfon 937954625.
 

^