ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca participa en el Projecte TecnoGirl que impulsen les Biblioteques del Maresme i el TecnoCampus Mataró-Maresme
PUBLICAT Divendres, 12.04.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

TecnoGirl - Fomentem les vocacions tecnològiques
La Biblioteca P. Gual i Pujadas participa en aquest projecte impulsat per les Biblioteques del Maresme i el TecnoCampus Mataró-Maresme.


TecnoGirl és un projecte que té com a objectiu principal la divulgació de la ciència i la tecnologia entre els estudiants de secundària, i que especialment pretén fomentar les vocacions tecnològiques en el col·lectiu de noies en edat compresa entre els 12 i 18 anys, per contribuir així a posar fi a la bretxa de gènere que hi ha en professions d’aquest àmbit.

Per assolir aquest objectiu es realitzaran diferents accions: l'exposició "Dones i tecnologia" posa en relleu diverses dones que han jugat un paper clau al llarg de la història de la tecnologia i es podrà veure a la Biblioteca del 9 d’abril fins al 4 de maig. També es realitzà un taller tecnològic i un BiblioLab, per acostar els estudiants, en especial, i el públic en general a les noves metodologies.

El divendres 12 d’abril a les 17 h es fa el taller “Crea el teu primer videojoc 2D amb Unity”, un taller per a noies i nois a partir de 12 anys, amb places limitades. I el següent taller, “Capsa de ritmes amb Scratch” tindrà lloc el 3 de maig a les 17 h.
Us hi esperem!

Tecnogirl

^