ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença una nova planificació del manteniment de les platges a Canet de Mar
PUBLICAT Dilluns, 04.03.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
foto r serra

Durant el mes de febrer, l'Ajuntament de Canet de Mar ha posat en marxa les tasques de manteniment de la maquinària destinada a la neteja i conservació de les nostres platges. Aquesta iniciativa té com a objectiu garantir un entorn net i agradable al llarg de tot l'any.

Amb la visió de convertir l'espai del passeig i la platja de Canet en un lloc acollidor que convidi a ser gaudit en qualsevol època de l’any, s'estan realitzant els preparatius necessaris per començar les tasques de neteja el proper 6 de març.

Abans, les neteges intensives es concentraven durant l'estiu, del 15 de juny al 15 de setembre, amb una freqüència de 5 dies per setmana durant les hores nocturnes. Ara, a aquest esquema s'afegeix una temporada d'hivern amb una neteja setmanal durant el matí, creant dues temporades:

- Temporada d'estiu: del 15 de juny al 15 de setembre; neteja nocturna intensiva.
- Temporada d'hivern: la resta de l'any; neteja regular durant el matí. 

Volem informar a tots els ciutadans i visitants que, degut a aquestes tasques de neteja durant el dia, és possible que es generin molèsties a aquells que es trobin a la zona de la platja. Agraïm la vostra comprensió i col·laboració mentre treballem per mantenir les nostres platges en òptimes condicions per al gaudi de tothom.

Per a més informació sobre els horaris de neteja i altres activitats relacionades amb el medi ambient, podeu consultar el web de l'Ajuntament o posar-vos en contacte amb nosaltres directament.

^