ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Diputació obre un programa de Mentories Grupals per ajudar els comerços en el seu procés de digitalització
PUBLICAT Dilluns, 12.02.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
comerç

La Diputació de Barcelona posa a disposició dels comerços una oportunitat per a la seva digitalització: el programa de Mentories grupals. 
 
Si ets un comerç i vols digitalitzar-te, imagina tenir a la teva disposició un expert en xarxes socials, ecommerce, posicionament web i altres àrees clau de la digitalització guiant-te pas a pas.
 
Què inclouen les Mentories Grupals?
 
-  6 Temàtiques: des dels secrets de les xarxes socials fins al món de Whatssap business, tenen una mentoria per a cada necessitat específica de digitalització.
 
-  Sessions en Directe i Interactives: 2-3 sessions de 2 hores cada una, on la mentora t'acompanyarà de forma pràctica en la implementació dels teus objectius digitals.
 
- Grups Reduïts i Personalitzats: Amb un màxim de 10-15 participants per mentoria, tens l'oportunitat d'interactuar i aprendre de manera més personalitzada.
 
-  Flexibilitat Horària: Trieu entre els horaris matí o migdia per a cada sessió, perquè la formació s'adapti al vostre ritme.
 
-  Progrés Continu i Seguiment: Entre sessions, la persona mentora assignarà accions específiques per potenciar el teu aprenentatge, i tindrem una sessió de seguiment per garantir el teu èxit.
 
Apuntar-se és molt fàcil!! Segueix aquest link i obtindràs tota la informació del programa i de la inscripció:
 
https://digiempren.diba.cat/buscador-mentorias/
 
Les places són limitades, així que assegura't tenir el teu lloc aviat!

^