ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
09.03.2024
20:30h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Concert: Dona Veu
Ombra Ensemble + Mediterranean Guests
Lloc
TMC Odèon
Durada
80 minuts
Organitza
TMC
Preu
Taquilla: 15 €. Anticipada: 13 € Abonament 3TB (3 espectacles de 15€  taquilla: 30 €)
Tipus d'acte
Música

Dins el marc de la programació anual  Dona veu, que vol fer sentir les veus i cants femenins, acollim a Ombra. El març del 2022 a la programació del TMC Centru ja vàrem poder gaudir dels objectius amb què Jorge Quesada, director d'Ombra ens proposa amb els seus concerts "embarcar a l'oient en un viatge replet d'aromes, crits de pobles enterrats, paisatges inoblidables i tradicions, recuperant l'ànima de les regions que habitaven el Mediterrani antic i que habiten en el modern.

Aquest cop els músics d'Ombra estaran acompanyats per veus mediterrànies que ens conviden a submergir-nos en un món on tradició es barregi amb modernitat, amb temes de caràcter andalusí o sefardita, barrejats amb escales de jazz, turques i àrabs, antics poemes mediterranis i lletres recuperades del ladí.

DONA VEU. Cinc dones posen veu i moviment a l’essència mediterrània. Un concert amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

 “L'ensemble de músiques de la Mediterrània OMβRA presenta un viatge sensorial pels diversos vessants culturals mediterranis, a través de la veu, la música i la dansa. En aquesta ocasió, acompanyat per 5 dones cantants d'aquestes terres: Neila Benbey (Algèria), Maria Keck (Hongria), Mila Trani (Itàlia), Layla Akbal (Argentina/Líban) i Sandra Sangiao (Catalunya).

Les composicions d' OMβRA abracen melodies i lletres de caràcter andalusí, sephardí, armeni i arabescament aflamencat; entrellacen harmonies turques i escales àrabs amanides jazzísticament, i vibren amb un gustós ventall rítmic on l'amalgama posa la guinda a la minuciosa combinació de versions arranjades seguint el corrent del jazz mediterrani, amb el propòsit que continuï banyant les nostres ànimes de forma indefinida.”

 ENTRADES 

donaveu

Actes 8M a Canet de Mar 

^