ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El TMC dona suport als alumnes d'arts escèniques
PUBLICAT Dimarts, 14.11.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El diumenge 12 de novembre alumnes de 1r, 2n del Batxillerat d'Arts escèniques de l'INS Lluís Domènec i Montaner de Canet, exalumnes, professors, pares, gent de Comediants, el regidor de cultura, les colles de diables de Canet i d'Estrac, van omplir l'aforament del TMC Centru.

Vera Zúñiga Eckert ens va presentar el seu treball de recerca sobre el correfoc.
Una excel·lent pel·lícula documental sobre aquesta passió pel foc que ens mou i que ens agermana a la majoria dels pobles mediterranis.
Si té sentit tenir uns equipaments d'escenotècnies ben dotats és, a més de poder fer la programació estable, per poder oferir l'espai a talents emergents com la Vera i com d'altres que van sortint de les escoles de música, dansa i arts escèniques de Canet.


El TMC segueix amb  el seu compromís amb la formació artística

Vera Zúñiga Eckert ens va presentar el seu treball de recerca sobre el correfoc: No Passareu!, cremant s'entén la gent.
Una excel·lent pel·lícula documental sobre aquesta passió pel foc que ens mou i que ens agermana a la majoria dels pobles mediterranis.

Si té sentit tenir uns equipaments d'escenotècnies ben dotats és, a més de poder fer la programació estable, poder oferir l'espai a talents emergents com la Vera i com d'altres que van sortint de les escoles de música, dansa i arts escèniques de Canet.

Cartell foc TMC

^