ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
OPERACIÓ POLICIAL | Investigació i detenció per tràfic de drogues a la zona del Passeig Marítim
PUBLICAT Dilluns, 09.10.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Operació Neptú 1

L'operació Neptú es va iniciar l'agost passat i ha culminat aquest divendres passat amb la intervenció policial al passeig Marítim. Hores d'ara, encara continua oberta. 


L'agost passat es va iniciar una investigació a la zona del passeig Marítim de Canet perquè es tenia coneixement que s'hi venia estupefaents. Se la va anomenar Neptú. 

Després de diverses D10 (actes d'aprehensió de substàncies) per confiscació de drogues al mes d'agost, s'inicia un seguiment conjunt entre Mossos d'Esquadra i Policia Local de Canet de Mar que ha durat tot el mes de setembre. Es realitzen un total de 10 actes D10, identificant es compradors de les substàncies, així com la identificació i la gravació dels autors del presumpte delicte contra la salut pública.

S’inicien les diligències, i es realitza un operatiu per detenir els 5 integrants identificats del grup criminal que presumptament es dedica a la venda d'estupefaents al nostre municipi. 

En l'operatiu de divendres passat, han participat 3 unitats uniformades de la Policia Local, 1 de Mossos d'Esquadra, 1 d'investigació de Mossos, i la unitat canina de Mossos.

Es va identificar la persona compradora de la substància estupefaent, així com als seus venedors. Es va poder detenir 2 dels 5 integrants i va quedar pendent la detenció dels altres 3, en una investigació que continua oberta. 

Es van confiscar diverses substàncies estupefaents (haixis i marihuana).

^