ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
COMUNICAT | L'Ajuntament expressa condol i solidaritat amb les víctimes del terratrèmol del Marroc
PUBLICAT Dissabte, 09.09.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
comunicat oficial -

L'Ajuntament de Canet de Mar vol expressar el seu més profund condol i solidaritat amb el poble del Marroc després del recent terratrèmol que ha patit aquest país. Una catàstrofe natural que ha causat pèrdues de vides humanes i danys materials, i volem transmetre el nostre suport als afectats i les seves famílies en aquest moment de dolor i dificultat. 

És important la solidaritat internacional en situacions com aquesta, i ens comprometem a oferir tota l'ajuda i suport que estigui a la nostra disposició per contribuir a la recuperació i reconstrucció de la zona afectada. 

Volem expressar el nostre més sincer afecte i estima a la comunitat marroquí de Canet de Mar i a les  regions i les ciutats més afectades com Al Haouz, Marràqueix, Ouarzazate, Azilal, Chichaoua i Taroudant. La força del sisme es va sentir en ciutats com ara la capital, Rabat, Laratxe o Ighil.

El nostre pensament és amb les persones afectades i amb totes les que treballen incansablement per proporcionar ajuda i assistència. 

 

^