ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tots els serveis de les platges de Canet
PUBLICAT Dijous, 20.07.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

mapa platges canet

 Platja de Gossos 

La Platja de Gossos de Canet de Mar canvia la seva ubicació actual i s’instal·larà a l’extrem de la Platja del Cavaió, a tocar de l’espigó. 

Aquest nou espai de bany per gossos estarà delimitat perimetralment per una tanca de fusta i comptarà amb un plafó informatiu a l’entrada. Ocuparà una superfície de 300 m², respectant en tot moment la franja de 6 m de la línia de plenamar.

L’existència d’una platja de gossos al nostre municipi és un reclam turístic per a la gent que busca platges de bona qualitat i amigables amb els gossos. Estarà instal·lada a la Platja del Cavaió fins al 30 de setembre 2023.

 Infraestructures i serveis PASSAREL·LES: S’instal·len per a afavorir i millorar l’accés a dutxes i llavapeus i per a facilitar als usuaris l’accés a la mar. Es col·loquen amb caràcter desmuntable, encara que una part es deixa instal·lada tot l’any.

ABALISAMENT: S’instal·len en funció de la normativa vigent d’aplicació.

LÍNIES DE VIDA: També disposem de vuit línies de vida que permeten a les persones grans o amb problemes de mobilitat, poder entrar i sortir de l'aigua més còmodament. 

REFUGIS CLIMÀTICS: Al passeig tenim localitzades dues zones d'ombrejat natural. A la zona de platja, s'han instal·lat dos punts d'ombra per banyistes. 

LAVABOS: Al llarg del passeig, durant la temporada de bany, s'instal·len punts de lavabos mòbils. Aquests estan adaptats.

^