ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Educació organitza noves xerrades per a les famílies
PUBLICAT Dilluns, 05.06.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
xerrades Eduquem en família juny 23

La pròxima setmana es faran dues xerrades adreçades a les famílies amb menors. El dia 12 de juny n'hi haurà una sobre les xarxes socials i els límits que hi hauria d'haver i el dia 14 serà el torn de les receptes per a un bon acompanyament en el creixement de fills i filles. Totes dues es faran en línia i cal inscripció prèvia. 


L'Àrea d'Educació, a través de la Diputació de Barcelona, ofereix dues xerrades, que es faran en format virtual la propera setmana. 

 Xarxes socials, límits i fills Dia 12 de juny de 17.00 a 19.00 hores. 

Xerrada adreçada sobretot a famílies amb infants de 6 a 12 anys. Està pensada per fer-nos reflexionar sobre l’acompanyament a una identitat digital saludable. Es tractaran temes preventius i sensibilitzadors des d’un vessant socio-emocional, tenint en compte l’edat, les necessitats i els límits que és important posar com a adults. S'oferiran bones pràctiques i opcions per enfortir les relacions amb els fills i les filles, opcions que combinen connexió i entesa amb fermesa amable.

Formulari d'inscripció 

Cartell eduquem en família - xarxes i límits

Cartell eduquem en família - xarxes i límits

Fitxer: Cartell_Eduquem_en_familia_Xarxes_6_12.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 94.44 kB

I com puc acompanyar? Eines per ajudar als fills i filles a créixer

Dia 14 de juny de 17.00 a 19.00 hores.

Xerrada per a famílies amb adolescents de 12 a 16 anys. Xerrada en línia per ajudar a entendre millor l’etapa de l’adolescència, saber i descobrir quines emocions destapen en els adults els seus fills i filles i com es pot fer un acompanyament respectuós en aquesta etapa de la vida. Es donaran consells per fer-ho tenint consciència i fent eleccions que ajudin a viure una vida familiar amb més harmonia. La mirada que els adults tenen cap a aquestes edats té una importància cabdal. Comprendre millor qui són i per quin moment passen facilitarà un acompanyament que els ajudi a créixer i a caminar cap a l’etapa adulta.

Formulari d'inscripció 

Cartell eduquem en família - acompanyem

Cartell eduquem en família - acompanyem

Fitxer: Cartell_Eduquem_en_familia_Acompanyem_12_16.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 95.42 kB

^