ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Deixalleria de Canet recull gairebe el doble de material per habitant que la mitjana catalana
PUBLICAT Dijous, 01.06.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Una bona dada que està reflectida a l'informe elaborat per l'Àrea de Medi Ambient sobre aquest equipament durant el 2022. Tot i així, continua la campanya informativa i de sensibilització i per això ens presenten un nou vídeo sobre els residus que cal portar a la Deixalleria. 


 

L'Àrea de Medi Ambient ja disposa de les dades de recollida de residus a la Deixalleria municipal de l'any 2022.
S'han recollit un total de 1.500 tones, un valor molt similar al de l'any anterior. Si dividim aquesta quantitat entre els habitants de Canet de Mar, obtenim que cada habitant porta més de 101,07 kg de resdius per any, mentre que la mitjana catalana és de 59,9 kg/any.
 
Si comparem aquestes dades amb les d'anys anteriors, cal remarcar que la disminució observada es deu a un canvi en el tractament de les dades, ja que des de l'any 2021 els voluminosos recollits porta a porta no s'inclouen en els kg recollits a la Deixalleria.

Evolució dades Deixalleria
 
Podeu consultar l'informe complert en aquest document adjunt: 

Informe Deixalleria 2022

Informe Deixalleria 2022

Fitxer: informe_deixalleria_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 802.34 kB


 
Aprofitem la publicació d'aquestes dades per presentar el darrer dels vídeos elaborats per a millorar la recollida selectiva municipal, que se centra a explicar-nos el tipus de residus que cal que portem a la Deixalleria.

 
 
Trobareu els horaris i altres detalls de la Deixalleria municipal a l'apartat del web que recull tots els equipaments i els serveis municipals 
 

^