ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'obre un procés públic perquè les entitats puguin encarregar-se de les barraques per Sant Joan
Nits del 23 i 24 de juny
PUBLICAT Dimecres, 17.05.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Barraques 2022

ENTITATS | S'inicia un procés públic perquè entitats de Canet puguin fer-se càrrec de l’explotació de les barraques que s’han d’instal·lar les nits del 23 i 24 de juny de 2023 al passeig Marítim. Aquest servei, s'atorgarà mitjançant un procediment de llicència d'ocupació de domini públic.

Termini de presentació: 30 de maig 


Qui hi pot participarEntitats i associacions inscrites al Registre Municipal d’Entitats que tinguin per objecte desenvolupar finalitats socials, juvenils, culturals, educatives o esportives en l’àmbit del municipi de Canet de Mar i que no tinguin ànim de lucre.

 QUÈ hi podran ferLes entitats seleccionades vendran o subministraran beguda i menjar durant les nits del 23 i del 24 de juny de 2023. També es faran càrrec d’altres aspectes organitzatius de l’esdeveniment que es detallen al document de condicions. 

 Finalitat de l'adjudicacióLa finalitat de l’adjudicació de les barraques és, a part de donar servei al públic assistent, donar l’oportunitat a les entitats que hi concorren de recaptar fons per organitzar activitats obertes a tota la ciutadania del municipi durant l’any.

 Com i quan s'ha de presentar la sol·licitudCom s'explica a les bases que trobareu als enllaços que acompanyen aquesta notícia, les sol·licituds s'han de presentar de forma telemàtica al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Canet de Mar (tramitació en línia).   El termini per fer-ho és de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la darrera publicació al BOPB i a l'e-tauler (els dies hàbils vénen determinats per llei, i en el cas d'Espanya, es consideren dies hàbils els dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres no festius).

 


Enllaços i documentació relacionada: 

Anunci E-Tauler

Publicació al BOPB (Butlletí Oficial de la Província)

Annex 1. Model sol·licitud i declaració responsable BARRAQUES 2023

Annex 1. Model sol·licitud i declaració responsable BARRAQUES 2023

Fitxer: Annex_1._Model_sollicitud_i_declaracio_BARRAQUES_23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 512.55 kB

Bases barraques 2023

Bases barraques 2023

Fitxer: Bases_barraques_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 209.63 kB

^