ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Estaquirot Teatre s'acomiada de Canet de Mar al TMC - Sala Centru
PUBLICAT Dilluns, 15.05.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Estaquirot Teatre plega després de 50 anys. El proper diumenge 21 de maig la companyia dirà adeu als espectadors canetencs des de l’escenari del Teatre Municipal de Canet (TMC) Sala Centru a les 12.00 h amb l’obra "Els tres óssos"


L'estaquirot Teatre es retira dels escenaris desprès de 50 anys i consuma la seva trajectòria rebent la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya 2023 "per la seva innovadora i distingida trajectòria dins del món del teatre de titelles".

El proper diumenge 21 de maig L'estaquirot Teatre dirà adeu des de l'escenari del Teatre Municipal de Canet (TMC) Sala Centru a les 12.00h amb l'espectacle de titelles per a públic familiar “Els tres óssos”. 
 
Els tres ossos és una recreació del conte de La Rínxols d´Or. En aquesta versió, els protagonistes són tres ossos que es dediquen a recollir fruites del bosc per fer melmelada. 
 
L'escenografia es construeix a partir d'unes caixes de fusta que es van obrint, desplegant i transformant a la vista del públic, per mostrar els diferents espais on transcorre la història: la casa, la fàbrica de melmelada i el bosc. 
 
Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per només 5€ a Entrapolis: https://www.entrapolis.com/entradas/els-tres-ossos-de-lestaquirot-teatre  

Cartell TMC

Cartell TMC

Fitxer: Cartell.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.94 MB

^