ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet forma part de la iniciativa turística "Modernisme gurmet"
Un tren turístic portarà visitants a Mataró i Canet
PUBLICAT Divendres, 31.03.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Acte presentació tren turístic

regidora Ana M. CasasS'acaba de presentar aquesta iniciativa turística promoguda per RENFE i la Diputació de Barcelona. Una iniciativa que consisteix a enfilar 100 turistes o visitants en un tren especial que surt de Barcelona i fa dues aturades al Maresme. Primer a Mataró i després a Canet. La regidora de Promoció Econòmica, Ana M. Casas, ha assistit a la presentació feta aquest març a Mataró. 

És el "Modernisme gurmet", una de les novetats d'aquest 2023 en matèria d'atracció de visites. Són rutes d'un sol dia i la nostra visita el modernisme, primer de Puig i Cadafalch i després de Domènech i Montaner.  El nostre no és l'únic tren, ja que també n'hi ha en altres indrets, com Vilanova i Sitges, Granollers, Terrassa o Badalona. 

En total són sis rutes que ofereixen experiències relacionades amb l’enoturisme, la gastronomia, el modernisme, el termalisme i la cultura marinera. El modernisme Gurmet. Canet i Mataró és la primera ruta que entrarà en funcionament i serà el dissabre 13 de maig. 

Què visitaran els viatgers?

A la parada de Mataró els visitants gaudiran d’una ruta guiada al modernisme, una visita teatralitzada a la Nau Gaudí, un tast de maduixes a la plaça Gran i una experiència gastromodernista a la casa Coll i Regàs. El dinar també serà a Mataró i s’ha contactat amb els restaurants i les entitats sectorials per tal que puguin oferir als participants menús especials, descomptes i altres promocions.

A la tarda, el tren continuarà el seu recorregut cap a Canet, on es visitarà la Casa museu Domènech i Montaner, un taller de vitralls i un obrador de vitralls dolços.

 

^