ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els centres educatius de Canet de Mar "ESMORZEN SENSE RESIDUS"
Lliurats els embolcalls reutilitzables (Boc'n Rolls) als centres educatius que s'han sumat a la nova proposta d'educació ambiental
PUBLICAT Divendres, 31.03.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet de Mar, aquest any s'enceta una nova proposta d'educació ambiental amb els centres educatius: “ESMORZEM SENSE RESIDUS”.

La proposta s'afegeix al catàleg d'activitats d'educació ambiental que des de fa més de 15 anys, l'Àrea de Medi Ambient de Canet de Mar ofereix a tots els centres escolars del municipi.

La iniciativa "ESMORZEM SENSE RESIDUS" proposa a l'alumnat de 1r de primària i 1r de l'ESO quantificar, analitzar i reflexionar sobre els residus generats a l'hora d'esmorzar durant una setmana. Després d'aquesta primera setmana, es regala aquest embolcall reutilitzable “Boc'n'Roll” a l'alumnat que ha participat, amb l'objectiu que el pugui utilitzar durant tota la seva etapa educativa. Uns mesos després, l'alumnat repetirà la quantificació per veure si gràcies a l'activitat de conscienciació i l'ús dels embolcalls reutilitzables han aconseguit generar menys residus.

El passat 23 de març els regidors de Medi ambient, Josep M. Masvidal i d'Educació, Rosabel Madrid, van fer lliurament dels “Boc'n'Rolls” als centres educatius que han volgut participar en aquesta activitat.

Esmorzar sense residus Esmorzar sense residus 

Esmorzar sense residus Esmorzar sense residus

Esmorzar sense residus

^