ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Medi Ambient comença les campanyes de tala i poda de l´arbrat del poble
PUBLICAT Dilluns, 06.03.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

mapa podes i talesCada any, durant els mesos  d’hivern, l’Àrea de Medi Ambient  comença les campanyes de tala,  manteniment i poda de l’arbrat que  es troba a la via pública.

L’equip de Jardineria municipal  és qui s’encarrega d’avaluar si cal  eliminar arbres que es troben en  males condicions, replantar allà  on sigui possible i, fins i tot plantar  nous arbres per crear i fomentar  l’augment de zones verdes i espais  d’ombra i biodiversitat al municipi. 

El passat mes de gener, el servei de  jardineria va iniciar la campanya d’enguany de tala i replantació a diferents punts del poble.

Durant aquest 2023, es realitzaran tales i destocanats (treure les soques mortes dels escocells) als següents carrers i espais verds: carrer Sant Marc, carrer Doctor Fleming,  plaça Manen, carrer Rafael Massó  i carrer Eduard Farrés.


I aquest és el llistat de carrers  i espais verds on es realitzaran  tales i noves plantacions: Escola  Misericòrdia, passeig Marítim, carrer Comediants, plaça Cavaió, Riera Gavarra,  ronda Dr. Anglès, ronda Dr. Manresa, ronda  Anselm Clavé, Passeig Misericòrdia, Parc  del carrer Salvador Espriu, rotonda Carrer  les Palmes.

Pel que fa a la campanya de poda,  aquesta l’està duent a terme l’empresa  Hèlix- Fundació Viver de Bell-lloc i es farà durant tres èpoques diferenciades:

• Hivern: quan l’arbre ha perdut la fulla  i es troba en parada vegetativa.
• Poda en verd: a finals de primavera-inici  d’estiu: per afinar bé què s’ha d’eliminar.
• Setmana Sant i Nadal: poda dins  dels recintes escolars, per tal d’interferir  el mínim possible.

^