ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Promoció Econòmica impulsa la creació d´un directori empresarial municipal
PUBLICAT Dilluns, 20.02.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Activitats promoció econòmicaL'Àrea de Promoció Econòmica està treballant per crear un nou directori empresarial del municipi. Aquest servirà perquè les empreses, comerços, autònoms i professionals de tots els sectors puguin millorar la visibilitat digital del seu negoci, facilitant l'accés a les dades de contacte i de l'oferta de productes i serveis a possibles clients.

Aquesta iniciativa vol que els potencials clients puguin trobar fàcil i ràpidament tota l'oferta comercial del municipi, i donar suport a les empreses locals perquè puguin establir una relació propera amb els consumidors, incentivar el consum intern i, en essència, dinamitzar el teixit empresarial local.

Aquest portal tindrà una estructura sectorial, amb recerca a través de filtres, i serà viu. Això permetrà poder-hi incorporar noves finalitats com, per exemple, la creació d'un Maketplace. També permetrà que el teixit empresarial pugui crear una xarxa d'interacció per tal de trobar proveïdors de la zona i facilitar l'arribada de nous clients.

La inscripció és gratuïta i es pot fer mitjançant aquest formulari:

formulari

^