ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La canetenca Laura Pérez novament guardonada als Premis Gaudí del cinema català
Laura Pérez forma part de l'equip que ha guanyat el Gaudí al millor maquillatge i perruqueria per la pel·lícula "Los renglones torcidos de Dios"
PUBLICAT Dilluns, 23.01.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

LauraPérez_Gaudí2023Laura Pérez forma part de l'equip que ha guanyat el Gaudí al millor maquillatge i perruqueria per la pel·lícula "Los renglones torcidos de Dios", del director Oriol Paulo, basada en la no vela de Torcuato Luca de Tena, que també ha guanyat el premi Gaudí a millor vestuari, en la gala celebrada aquest diumenge al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

En una entrevista als 4 cantons de Ràdio Canet, la Laura ha dit que rebre un "Gaudí" és un reconeixement a la feina, a tot l'esforç i al treball fet amb tots els companys de rodatge. Laura ha explicat que en la mateixa categoria la pel·lícula també ha estat nominada als premis Goya.

Aquest no és el primer Gaudí per la canetenca que l'any passat ja el va guanyar també pel millor maquillatge i perruqueria amb la pel·lícula del director arenyenc Lluís Danès. "La Vampira de Barcelona". I, l'any 2018 va guanyar el premi butaca a la millor caracterització, juntament amb Carla Casals, per l'obra Frankenstein.

Després de més de vint anys de professió, la Laura Pérez ha declarat als micròfons de la Ràdio que tot i que aquests darrers anys, s'ha endinsat de ple en la ficció, que és el gènere que més li agrada, actualment es dedica més a la publicitat perquè li és més fàcil de conciliar amb la seva vida personal i familiar, precisament ara que s'estrena en la maternitat.

Podeu escoltar l'entrevista de Ràdio Canet: "Els 4 cantons"

^