ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament redueix les tarifes de l'aparcament municipal per dinamitzar el comerç local
A partir de gener de 2023, aparcar a l'aparcament de la riera Gavarra serà més econòmic
PUBLICAT Divendres, 23.12.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

aparcamentAmb l'objectiu de dinamitzar el comerç del centre del poble i per intentar millorar el dèficit d'aparcament de la zona, l'Ajuntament de Canet de Mar ha decidit reduir les tarifes de l'aparcament municipal ubicat a la Riera Gavarra. Aquesta ha estat una de les mesures promogudes des de l'Àrea de Mobilitat que afectarà els preus de la zona de rotació de l'aparcament públic soterrat.

Així doncs, a partir del mes de gener de 2023,els preus de l'aparcament passaran de:

  • 0.04 €/minut a 0.025 €/minut, per a les dues primeres hores d'estada, i a 0.035 €/minut a partir de la tercera hora.
  • El màxim import diàri serà de 18 €/dia. Abans estava en 20,40€/dia.

Des de l'àrea, també s'ha previst introduir uns abonaments per a usuaris habituals de la zona de rotació, sense reserva de plaça. I, s'està treballant per implementar abonaments setmanals (7 dies), de cap de setmana (divendres vespre, dissabte i diumenge), una tarifa nocturna per a usuaris que vulguin deixar una nit sencera el vehicle a l'aparcament, i fins i tot paquets d'hores mensuals o trimestrals.

En aquest sentit, durant el primer trimestre de 2023, les àrees de Mobilitat i Promoció Econòmica treballaran per posar a disposició dels establiments uns vals de descompte que els comercials podran lliurar als seus clients perquè aquests puguin gaudir de reduccions en el preu de l'aparcament.

Tot i l'encariment general de tots els serveis, des de l'Ajuntament s'ha considerat una prioritat millorar aquests preus, per així ajudar a les persones que utilitzen aquest aparcament, així com potenciar-ne l'ús entre el turisme que ve al poble o per a la gent que ha d'anar al metge o que es desplaça fins al centre per comprar o menjar.

^