ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La policia local de Canet dona consells de seguretat a la gent gran del municipi
PUBLICAT Dilluns, 19.12.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Són consells molt bàsics, però que poden servir de gran ajuda per als veïns i veïnes de més edat, per tal d'evitar robatoris, furts i estafes, sobretot per aquestes dates on es fan moltes compres i més entrades i sortides del domicili.

policia_consells_gentgran2

El passat dijous la policia local de Canet de Mar va fer la primera xerrada sobre consells de seguretat adreçats a la gent gran del municipi. Són consells molt bàsics, però que poden servir de gran ajuda per als veïns i veïnes de més edat del nostre municipi, per tal d'evitar robatoris, furts i estafes, sobretot per aquestes dates on es fan moltes compres i hi ha més entrades i sortides del domicili.
Durant aquestes sessions es donen els consells i es passen uns vídeos divulgatius on es recullen alguns dels tipus dels delictes típics que es fan servir per produir engany a les persones.
Aquesta primera sessió va tenir una molt bona acollida, amb la presència d'unes 40 persones, que van agrair l'apropament fet pel cos policial. En finalitzar la sessió es van repartir uns imants per posar a un lloc visible, amb els telèfons d'urgència.
Des del cos policial de Canet es vol agrair la bona acollida i l'atenció rebuda per part de l'organització de l'esplai de la gent gran.
Aquesta xerrada forma part de la campanya de seguretat per al municipi, que s'està portant a terme els mesos de novembre i desembre des de la Policia Local, on des de la Unitat de Proximitat s'ha organitzat:

  • Les xerrades d'Educació Viària a les 5 escoles de primària del municipi. (Turó del Drac, Misericòrdia, Iglesias, Fedac i Iscat)
  • Sessions informatives als instituts per conscienciar als joves, així com donar-los un fulletó perquè els portin a les famílies, sobre la nova mobilitat en referència als patinets elèctrics amb l'aplicació de la nova Ordenança de Circulació.
  • La Campanya Comerç Segur, amb una major presència uniformada a la zona comercial, que va començar el dia 7/12.
  •  La Xerrada amb la Gent Gran.
^