ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Apareixen malmeses les lletres de “Canet de Mar” ubicades al passeig marítim
S'ha precintat la zona per evitar que la gent s'hi acosti i es pugui fer mal
PUBLICAT Dimarts, 15.11.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
lletres passeig color nit

Aquest passat cap de setmana del 12 i 13 de novembre, les lletres decoratives amb el nom de "Canet de Mar" que es van instal·lar a finals del mes d'octubre al Passeig Marítim han aparegut malmeses.

Els desperfectes que presenten les lletres han estat produïts per diferents actes vandàlics i per algunes accions incíviques. Concretament, les lletres presenten danys causats pel pes de persones que s'hi ha enfilat, per la pressió de saltar sobre d'elles i pel llançament de pedres i d'altres objectes contra aquesta nova atracció turística del municipi.

lletra rlletra a

Lletres proteccióL'Àrea de Participació Ciutadana ha contactat ja amb l'empresa per tal de poder arreglar els desperfectes. També s'ha precintat la zona per evitar que la gent s'hi acosti i es pugui fer mal.

La regidora de l'àrea, Rosabel Madrid lamenta els fets i assegura que "continuarem treballant per acabar amb aquestes actituds incíviques que degraden la imatge el nostre poble". També ha afirmat que les llums que il·luminen les lletres estaran apagades fins que no es puguin arreglar els desperfectes.

Les lletres es van començar a instal·lar dissabte 29 d'octubre i aquest divendres 11 de novembre havia estat la primera vegada que s'encenien les llums de colors que hi ha a l'interior. Recordem que aquest projecte s'ha fet amb la intenció de crear un espai al municipi on la ciutadania local i el turisme hi faci accions audiovisuals i que aquestes es comparteixin a través de les xarxes socials.

^