ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local inclou la nova normativa dels VMP a les sessions educatives de seguretat viària a les escoles i instituts del poble
PUBLICAT Divendres, 11.11.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Policia Local de Canet de Mar, amb el seu servei de Proximitat, ha inclòs la nova normativa sobre patinets elèctrics i Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) al programa formatiu sobre seguretat viària que ofereixen a les escoles i instituts del municipi.

svAquesta acció forma part de la primera fase de la campanya informativa sobre com circular amb aquest tipus de vehicles, per tal de poder crear una mobilitat segura i sostenible que permeti conciliar la circulació de vehicles afavorint i protegint els vianants.

El passat dijous 10 de novembre, el servei de proximitat va fer una d'aquestes sessions formatives a dues classes de l'Escola Turó del Drac. Un cop finalitzada la sessió, es va lliurar a l'alumnat un flyer informatiu on es recull la nova normativa de circulació de VMP i patinets elèctrics perquè el facin arribar a les seves families. Pròximament, es faran més sessions a la resta de cursos de l'escola i a la resta de centres educatius del municipi. Amb especial dedicació als instituts, ja que l'alumnat té edat per poder circular legalment amb un patinet elèctric i cal que prenguin consciència de la normativa i de les seves obligacions.

Recordem que els patinets elèctrics i la resta de vehicles de mobilitat personal són un vehicle més i estan obligats a seguir les normes de circulació. No respectar-les pot suposar una sanció d'entre 100 i 1000 euros.

Seguretat Vial 1

 més informació NOTÍCIA | Entra en vigor la nova normativa que regula l'ús dels patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal

Flyer informatiu Mobilitat VMP

Flyer informatiu Mobilitat VMP

Fitxer: Flyer_Ordenanca_mobilitat_VMP.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 3.8 MB

^