ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
FORMACIÓ | "Gamificació en el negoci. Com puc aplicar el joc per arribar millor al meu client"
Els dies 21, 23, 28 i 30 de novembre es realitzarà el taller "Gamificació en el negoci. Com puc aplicar el joc per arribar millor al meu client", en modalitat online i dirigit a persones emprenedores i a empreses. El taller serà impartit per Sandra Huerto
PUBLICAT Dimecres, 09.11.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
formació game

gameVols ATREURE més clients i MILLORAR la teva RELACIÓ amb ells per fidelitzar-los? Ara pots conèixer i aprendre una MANERA INNOVADORA de fer-ho. Taller gratuït dirigit a empreses i a persones emprenedores:
 
-    GAMIFICACIÓ EN EL NEGOCI. Com puc aplicar el joc per arribar millor al meu client. Els dies 21, 23, 28 i 30 de novembre de 14 a 16.30h. en modalitat online. A càrrec de Sandra Huerto, experta en formació tecnològica, robòtica i eines TIC de gestió i d'innovació, de Tresdosú Formació.
 
Aprendràs les bases de la gamificació i COM el JOC pot MILLORAR la relació (engagement) amb el teu client o usuari, podràs visualitzar casos d'èxit en empreses i saber com aplicar-los al teu negoci, podràs experimentar i aprendre a fer servir eines gratuïtes per crear la teva experiència gamificada.
 
Organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Canet de Mar en col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Tordera, Pineda de Mar, Arenys de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, i subvencionat per la Diputació de Barcelona.
 
Informació i inscripcions: demperedd@canetdemar.cat o 697178033.

 consulta el programa

Programa Gamificació en el negoci 2022

Programa Gamificació en el negoci 2022

Fitxer: Programa_Gamificacio_en_el_negoci.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 126.56 kB

Cartell formació

Cartell formació

Fitxer: Cartell_Gamificacio_en_el_negoci.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 404.32 kB

^