ES|EN|FR
TelŔfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies
AJUNTAMENT INFORMA | Talls de trÓnsit Fira Modernista
PUBLICAT Dimarts, 13.09.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic

Promociˇ Econ˛mica ha fet arribar a ve´ns i ve´nes del municipi aquesta informaciˇ sobre l'afectaciˇ de la Fira Mercat Modernista als carrers de Canet: 

 AJUNTAMENT INFORMAAmb motiu de la celebraciˇ i muntatge de la 14a. ediciˇ de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar que tindrÓ lloc els propers dies 16 (tarda), 17 i 18 de setembre i durant la qual es mantindrÓ la distribuciˇ de l’any passat per˛ ampliant a nous espais per tal d’evitar aglomeracions i garantir una circulaciˇ c˛moda i agradable, els informem de les afectacions que comportaran els esmentats canvis per a la mobilitat al municipi.

El carrer mÚs afectat per les restriccions de trÓnsit serÓ la Plaša MaciÓ a la qual no es podrÓ accedir en vehicle a partir de les 16h. del divendres dia 16 i fins les 9h. del dilluns dia 19.

Per altra banda l’accÚs rodat al Passeig de la Miseric˛rdia quedarÓ RESTRINGIT divendres de 09 a 22h i dissabte i diumenge de 10 a 24h. Als carrers Ample, Abell Baix, Castanyer, de la Font, Eusebi Golart, Gram, EsglÚsia i plaša EsglÚsia l’accÚs rodat quedarÓ RESTRINGIT dissabte i diumenge de 09 a 22h. 

Dins la mateixa franja horÓria tambÚ Ús restringirÓ la circulaciˇ de vehicles a la Riera Buscarons i la Riera Gavarra, a partir del carrer Xar˛ Baix, donant preferŔncia a la circulaciˇ dels carrilets de la fira. ╔s per aix˛ que preguem evitar la circulaciˇ amb vehicle per aquestes Rieres si no Ús estrictament necessari. Els usuaris dels guals de la Riera Sant DomŔnec podran accedir pel carrer Caldeta.

En tots aquests carrers els ve´ns podran accedir als garatges durant les hores nocturnes, facilitant l’entrada als mateixos a partir de les 22,30h., excepte al Passeig de la Miseric˛rdia que serÓ a partir de les 24h. Si al dia segŘent preveu l’˙s del seu vehicle, li demanem que el tregui abans de les 9,00h del matÝ.

El ve´nat del carrer Castanyer i del carrer de la Font NO podrÓ accedir al seu garatge, excepte entre les 24h del dissabte i les 9h del diumenge, i el diumenge a partir de les 21h.

Des de l’organitzaciˇ som conscients de les molŔsties que aquestes restriccions poden representar-los, per˛ ens veiem amb l’obligaciˇ d’incrementar les mesures preventives per tal de garantir al mÓxim la seguretat dels ciutadans. 

Davant qualsevol situaciˇ d’emergŔncia o qualsevol situaciˇ que requereixi foršosament circular per algun d’aquests carrers amb restriccions durant les franges horÓries esmentades, poden contactar amb la Policia Local al n˙mero de telŔfon 93 794 00 88 o al 092 si truquen des d’un telŔfon fixe.

TambÚ els recordem que durant aquests dies podran aparcar el seu vehicle, nit i dia, als aparcaments de la Carbonella, el Santuari i l’Escola Turˇ del Drac, espais habilitats com a aparcaments p˙blics gratu´ts.

Al mateix temps els informem que a primera hora del divendres comenšaran els treballs i els preparatius de les carpes, escenaris i altres estructures, fet pel qual tambÚ es poden veure afectats en menor o major mesura.

Des de l’Ajuntament volem agrair-vos per endavant la vostra comprensiˇ i colĚlaboraciˇ, encara mÚs en una situaciˇ tant complicada com l’actual, i intentarem fer tot el possible perquŔ, malgrat tots els canvis que ha implicat aquesta ediciˇ, poder oferir-vos un cap de setmana ple d’activitats i noves propostes. 

Gaudiu de la Festa!!

 

 

 

^