ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Torna el Club de Lectura a la Biblioteca P. Gual i Pujadas pel curs 2022-2023
PUBLICAT Divendres, 02.09.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Club de lectura biblioteca

Cada tercer divendres de mes, a partir del 21 d'octubre, es faran aquestes trobades per compartir la lectura i el comentari d'obres diverses. Està conduït per Eliecer Navarro.  


Torna el Club de Lectura a la Biblioteca P. Gual i Pujadas pel curs 2022-23, conduït per Eliecer Navarro. Una trobada mensual per compartir lectures i impressions literàries en grup.

Els Clubs de lectura són trobades de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d'obres diverses. Conduïdes per un expert, els lectors disposen de diversos materials de suport. Les sessions s'inicien el mes d'octubre i finalitzen el mes de juny i per participar-hi només cal tenir ganes de llegir, fer noves amistats i conversar.

L'objectiu és el foment de la lectura i el diàleg, oferir noves possibilitats per al temps lliure, donar a conèixer les biblioteques com a equipaments culturals i afavorir un apropament crític als diferents gèneres literaris.

 Dates i horari Aquest curs, la Biblioteca P. Gual i Pujadas ofereix 9 sessions, d'octubre a juny. On els grups es reuniran cada 3r divendres de mes: 21 d'octubre, 18 de novembre, 16 de desembre, 20 de gener, 17 de febrer, 17 de març, 21 d'abril, 19 de maig i 16 de juny.

La durada de les sessions serà d'1h 15 min, en el següent horari:
Grup 1 de 16:30 a 17:45h i Grup 2 de 18:15 a 19:30h.

La primera sessió serà el divendres 21 d'octubre i es comentarà el llibre Els fantasmes del Trianon de Nèstor Luján, ja que enguany se celebra el centenari del naixement d'aquest periodista, gastrònom i escriptor català. 

Per més informació, consulteu a la Biblioteca presencialment, a través del correu, o per telèfon 93 795 60 37.

Queden molt poques places, animeu-vos!

^