ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament obre consulta ciutadana per a l'elaboració del Reglament del Servei d'aparcament municipal
PUBLICAT Dilluns, 29.08.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Aparcament interior

L'Ajuntament ha iniciat l'elaboració d'un Reglament que reguli el Servei de l'aparcament de la riera Gavarra 4 - 14. 

L'abril de 2005 es va formalitzar un contracte de concessió d'obra pública per a la construcció d'aquest apartament, amb la mercantil Invermercury, s.l. Al 2018, aquesta empresa va entrar en concurs de creditors voluntari i es va acordar concloure i arxivar les actuacions pel que es coneix com a insuficiència de massa activa. 

Al juliol de 2018 es va resoldre confiscar provisionalment i amb caràcter d'urgència els elements i les instal·lacions de l'empresa que afectaven el servei d'aparcament públic de vehicles de la riera Gavarra. Així és com el servei va passar a ser prestat pel propi Ajuntament. 

Ara és voluntat del Govern municipal procedir al canvi en la modalitat de gestió d'aquest servei, passant de gestió indirecta a gestió directa pel propi Ajuntament. 

Com que la normativa vigent en matèria de transparència i concretament la Llei 39/2015 d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPACAP) al seu article 133, estableix que s'ha de facilitar la participació de la ciutadania en l'elaboració de normativa i reglaments. I també es pronuncia en aquest mateix sentit la Llei de Transparència i accés a la informació pública, que estableix a més a més, que cal que la informació es faci arribar de manera entenedora a la ciutadania, s'ha elaborat un formulari a través del qual podeu fer les vostres aportacions. El termini acaba el 22 de setembre de 2022.

Aquí teniu els documents elaborats per la comissió d'estudi del Reglament, encapçalat per la regidora Raquel Serra, que ara sotmeten a consulta pública:

Decret incoació reglament servei aparcament

Decret incoació reglament servei aparcament

Fitxer: Decret_incoaciA_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 167.87 kB

Memòria reglament servei aparcament

Memòria reglament servei aparcament

Fitxer: MemA_ria_exposiciA__pA_blica_prA_via.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 149.73 kB

Normativa en curs

^