ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament de Canet aplica les mesures estatals per a l'estalvi energètic
PUBLICAT Divendres, 12.08.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
estalvi energia

Els edificis municipals ja han començat a adaptar-se a les mesures fixades pel RD 14/2022 que estableix una temperatura de l’aire acondicionat de 27 graus mentre que la calefacció no ha de superar els 19 graus. Alhora s’està verificat que cap edifici municipal quedin les llums engegades a partir de les 22 hores.

 


Paral·lelament s’està treballant amb el PAESC aprovat per el ple de la corporació juntament amb el Consell comarcal i amb la Diputació de Barcelona. Aquestes mesures tenen per objectiu millorar l’eficiència energetica, reduir la producció de gasos d’efecte hivernacle i el consum de combustibles fòssils.

Entre altres mesures, a Canet s’estan realitzant estudis d’eficiència energètica de diferents edificis i possibilitat d’implementar energies renovables. Altres mesures que s’han dut a terme es el canvi de lluminàries en els espais públics per reduir-ne el consum.

Fins ara, i des que Canet es va acollir al programa Passa l’energia de la diputacio de Barcelona, en els edificis municipals s’aplicava la limitació de temperatura  de 26 graus com marca la normativa RITE.

^