ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Problemes en la recepció del senyal de canals de TV
T'expliquem com solucionar el problema
PUBLICAT Dijous, 28.07.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Tens problemes en la recepció del senyal de la TDT i no veus bé la televisió?

Algunes veïnes i veïns han informat l'Ajuntament que tenen dificultat amb la correcta recepció del senyal de TDT i no veuen degudament alguns canals de televisió.

Senyal televisióDes de l'Àrea d'Alcaldia de l'Ajuntament s'ha contactat amb diferents tècnics per tal de poder solucionar aquesta situació i ens han informat que aquesta mala recepció de senyal es deu a la instal·lació al municipi del servei mòbil de nova generació 4G i 5G, sobre les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz dels principals operadors mòbils.

Segons els instal·ladors, la tecnologia prestada sobre aquestes bandes de freqüència permet oferir millor cobertura en interiors i una major extensió de cobertura possible.

Aquestes xarxes arriben per millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum en els pròxims anys per aprofitar el gran potencial de la tecnologia.

La prestació dels serveis en aquestes bandes de freqüència pot comportar l'aparició d'algunes afectacions en la recepció del senyal de la TDT dels usuaris.

Per aquests motius qualsevol veí o veïna que es trobi en aquesta situació podeu trucar al telèfon gratuït: 900 833 999 i exposar el seu cas

També podeu trobar més informació a la pàgina web: www.llega700.es.

^