ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament es reuneix amb una representació de veïns de l´Avinguda Maresme
PUBLICAT Dijous, 21.07.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El passat dimecres 20 de juliol, l'alcaldessa, Blanca Arbell i el regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet es van reunir amb una representació de veïnes i veïns de l'Avinguda Maresme que van sol·licitar a l'Ajuntament informació sobre la construcció de la rampa d'accés prevista a la zona on està situat l'Hotel Rocatel. Concretament, on hi ha actualment l'ascensor.

L'any 2020, la regidoria d'Urbanisme va encarregar un projecte que consistia a construir una rampa d'accés que solucionés les contínues aturades de l'ascensor per culpa de l'incivisme. Aquest projecte té una partida econòmica prevista en el pressupost municipal de 2022. L'eliminació dels peatges a la C-32, va provocar que un gran nombre de vehicles que abans circulaven per la N-II, ara ho facin per l'autopista. Davant d'aquest fet, el Departament de Carreteres de la Generalitat de Catalunya està engegant un gran projecte de pacificació de la nacional dins dels trams urbans.

Un cop presentat el projecte, l'Ajuntament ha proposat a la Generalitat suprimir la zona coneguda com a "bucle", que dona accés al centre del poble i poder construir una rotonda i un semàfor per facilitar el trànsit dels vianants entre l'Av. Maresme i el nucli antic del poble. Aquesta proposta suposaria el punt final dels problemes de connexió entre aquestes dues zones del poble. Actualment, estem pendents de la resposta final de la Generalitat.

 Proposta presentada a Carreteres a partir de la planificació que la Generalitat ens va fer arribar de la pacificació de la N- II 

mapa avinguda maresme

Davant l'interès que aquest tema té per a les veïnes i veïns, des de l'Ajuntament hem cregut adient enviar una carta informant d'aquests fets a tots els habitatges d'aquest barri.

Continuem treballant per millorar totes les zones del poble tal com ja vam fer a la vostra zona amb l'aparcament de la zona de vagons, el passeig de la platja Cavaió, la zona infantil, la plaça d'accés a la platja i la platja de gossos. Així com la solució del clavegueram.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta i informació que voleu rebre des d'urbanisme. Podeu contactar amb nosaltres des del telèfon municipal (937943940) i des del correu electrònic propi de l'àrea canet.urbanisme@canetdemar.cat.

En el passat ple municipal, el regidor d'Urbanisme va explicar en què consistia el projecte. Ho podeu recuperar a través d'aquest enllaç.

^