ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Més de 180 persones visiten les obres de la Sala Odèon del TMC
Davant l'alta demanda de la ciutadania per assistir a aquestes visites, des de l'Àrea d'Urbanisme han decidit que es programaran noves sessions més endavant
PUBLICAT Dimarts, 12.07.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
portada notícia TMC

Més de 180 canetenques i canetencs van poder visitar les obres de la Sala Odèon del Teatre Municipal de Canet de Mar (TMC) i conèixer amb més detall el seu estat i els diferents elements que l'integren com la sala, la zona de restauració i les tres plantes dedicades a oficines i vestuaris.

TMC exteriorLes visites, que es van realitzar els dies 8 i 9 de juliol, van començar a l'entrada de les oficines del teatre (carreró del Comenior). Des d'allà, es van desplaçar per les galeries exteriors de l'edifici fins a arribar a la sala on es faran les actuacions. Allà, els arquitectes responsables del projecte i el regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet, van explicar als assistents la configuració del que serà la sala gran del TMC. Tant de la part de l'escenari, com de la zona de butaques.

Asseguts a les butaques, els i les assistents a les visites s'han pogut fer una idea de com quedarà definitivament la sala un cop estigui totalment acabada.

Finalment, els visitants han baixat a través de la nova escala de marbre blanc que conserva l'estil de l'arquitecte Rafael Masó fins a arribar a la zona de restauració i entrada oficial del públic al nou teatre Odèon.

TMC vertical interiorEls visitants preguntaven en tot moment als tècnics que guiaven les visites detalls de la construcció i possibles terminis. En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet va confirmar que l'obra de l'edifici ja estava finalitzada, però que encara queda instal·lar tota la part d'escenotècnia. Llovet també va mostrar la seva il·lusió davant del projecte i en va destacar la gran implicació de totes les canetenques i canetencs per fer realitat la reobertura de la sala Odèon. També va demanar que ara que l'Odèon torna a ser una realitat, cal continuar treballant conjuntament per fer que aquest equipament funcioni.

En total, es van realitzar 6 sessions de visita a les obres de la sala. Davant l'alta demanda de la ciutadania per assistir a aquestes visites, des de l'Àrea d'Urbanisme han decidit que es programaran noves sessions perquè tota aquella gent que no ha pogut assistir en aquesta primera convocatòria, ho puguin fer més endavant.

Final imatges visita TMC

^